Kontakt boble

MJTF på facebook

5NYs5 logo

Midtjysk tandlægeforening er en selvstændig forening under Tandlægeforeningen. Det vil sige, at er man medlem af Tandlægeforeningen, er man automatisk en del af Regionsforeningen Midtjysk Tandlægeforening. Man er medlem i den region, hvor man har sin primære arbejdsplads, eller hvor man bor, hvis man er uden arbejde.

Regionsforeningen har til formål at sikre tandlægers interesser lokalt. Det vil sige, at vi deltager i koordinationsudvalg under regionen. Vi deltager i Lokale Uddannelsesudvalg og vi arrangerer kurser for tandlæger i region Midt. Derudover er vi meget stolte af vores ungdomsudvalg, som er tæt knyttet til de unge tandlægestuderende. Her arrangerer vi praktikforløb og kurser særligt for dem. For +55 gruppen findes der også en klub, som laver foredrag og dyrker det sociale sammenhold for vores ældre kollegaer.

Derudover sender vi et stort antal repræsentanter til centrale udvalg i Tandlægeforeningen. Det gælder f.eks. Klinikejerudvalget, Ansatte Tandlægers udvalg. Udvalget for Offentligt ansatte tandlæger, Sundhedsudvalget, efteruddannelsesudvalget mv.

Det vil sige, at der sidder et stort antal lokale repræsentanter og varetager alle tandlægers interesser centralt i foreningen.

Midtjysk Tandlægeforening ejer desuden Tandlægevagten her i regionen.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.