Kontakt boble

MJTF på facebook

Disse handelsbetingelser gælder for alle bestillinger og køb på Midtjysk Tandlægeforenings hjemmeside www.mjtf.dk.

Midtjysk Tandlægeforening, cvr.nr. 41 77 35 10, ejer og driver www.mjtf.dk. Vi kalder herefter www.mjtf.dk for ”hjemmesiden” Midtjysk Tandlægeforening kan kontaktes på telefon +45 86 18 57 22. Midtjysk Tandlægeforening er udbyder af kurser, arrangementer og øvrige tjenesteydelser på hjemmesiden.

 

TILMELDINGSFRISTER
Tilmeldingsfristen indikerer, at Midtjysk Tandlægeforening på det angivne tidspunkt træffer en beslutning om at afholde kurset eller ej. Det er derfor vigtigt, at vi har så mange tilmeldinger som muligt før den dato, så vi kan vurdere, om der er interesse for kurset. Tilmeldingsfristen er ingen garanti for, at der stadig er ledige pladser på et kursus den pågældende dato. I mange tilfælde, kan du dog stadig tilmelde dig - både op til - og efter fristen.

 

ONLINE KØB
Når du finder et kursus/arrangement, du gerne vil tilmelde dig, skal du klikke på ”Tilmeld”, og vælge betalings metode (dankort eller bankoverførsel.). Det er muligt at tilføje yderligere personer til sin tilmelding, ved at klikke på tilføj gæst, og indtaste oplysninger på denne. Man er først endeligt tilmeldt, når Midtjysk Tandlægeforening har registreret betaling for deltager + evt. gæster.

 

AFLYSNING
Midtjysk Tandlægeforening tager forbehold for, at kurser og arrangementer kan være overtegnede. Det vil fremgå af hjemmesiden, og du vil sædvanligvis kunne komme på venteliste.
Midtjysk Tandlægeforening forbeholder sig ret til at aflyse eller udskyde kurser.

 

KUNDEOPLYSNINGER

Du skal kontrollere de viste kundeoplysninger og eventuelt supplere med flere informationer, hvis det er nødvendigt. Du får mulighed for at se din samlede bestilling - opsamling af bestilling og alle de data du har indtastet. Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker videre på ”Betaling”, og hvis du inden da forlader siden, er bestillingen ikke gennemført.

 

BETALING OG BEKRÆFTIGELSE

Klik på ”Betaling”. hvorefter du bliver sendt til den egentlige betalingsside, hvor du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre for det valgte kreditkort/betalingskort og gennemføre betalingen.Midtjysk Tandlægeforening anvender ePay betalingsløsning og Nets/Teller som indløser ved online betalinger. Der kan kun betales med Dankort og Visa/Dankort i online bestillingen. Når betalingen er godkendt har mulighed for at printe en kvittering, inden su sendes tilbage til hjemmesiden. Betaling vil blive trukket på din konto, når Midtjysk Tandlægeforening har sikret, at du har fået plads på det bestilte kursus/arrangement. Alle dine kortoplysninger krypteres. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/Teller. Midtjysk Tandlægeforening sender dig straks en bestillingsbekræftelse per e-mail samt en efterfølgende ordrebekræftelse på den e-mail-adresse, du har opgivet under bestillingen. Du er først tilmeldt kurset, når du har modtaget ordrebekræftelsen og betalingen er registreret hos Midtjysk Tandlægeforening.

 

AFMELDING FRA ET KURSUS

Tilmelding til kurser er bindende, og det er derfor som udgangspunk ikke muligt at få kursusgebyret tilbage, hvis man er nødt til at afmelde sig et kursus. Hvis der er oprettet venteliste til det pågældende kursus kan Midtjysk Tandlægeforening dog være behjælpelig med at sælge ens plads videre til en på ventelisten. Anmodning herom sker ved at henvende sig til sidens webmaster via denne formular. Kun hvis det lykkes at afsætte pladsen kan kursusgebyret tilbagebetales. 

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med evt. elektronisk / online betaling bruges en sikker krypteret metode gennem ePay. hjemmesiden kan anvende såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Under et køb udbeder vi os en række nødvendige kunde- og deltageroplysninger. Disse informationer bruges til behandling af bestillingen. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Midtjysk Tandlægeforening på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Du skal derfor selv printe eller lagre denne.


Betalingsoplysninger, du indtaster på hjemmesiden videregives kun til Nets/Teller som leverandører af betalingsløsningen, for at kunne gennemføre betalingen, og Midtjysk Tandlægeforening registrerer kun oplysninger til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.